Sociální sítě
Nahoru

MIMOŘÁDNÁ KNIHA PLNÁ OSLNIVÝCH KREACÍ LYDIE COURTEILLE

LivreLydiaCourteille1

„Šperkař génius“, tak tituloval slavný designér Karl Lagerfeld francouzskou návrhářku klenotů Lydii Courteille. S pařížskou elegancí, jež kombinuje její lásku k historii, archeologii, přírodě a gemologii, produkuje designérka své dokonalé kreace už více než třicet let. Její fantastické výtvory jsou oblíbené napříč světem u náročné vysoce postavené klientely, vytvořené v extravagantních zářivých barvách a plné vzácných drahých kamenů. Její práce často zobrazuje až neskutečné detaily pojaté leckdy s černým humorem, prodchnuté hlubokým duchovním odkazem.

553087.jpg.pagespeed.ce.CBTFNcGoSw

A právě tyhle úžasné kreativní šperky Lydie Courteille nově naleznete ve vůbec první ucelené knize „Mimořádné klenoty fantazie a snů“, jež zkompilovala Juliet Weir-de La Rochefoucauld. Za více než třicet let si Lydia Courteille získala jméno ve světě francouzského vysokého šperkařství a její značka se stala mezinárodně známou a vyhledávanou.

LivreLydiaCourteille3

Lydia chtěla vytvořit knihu, která by spojila ji samotnout zvláštním vztahem se čtenáři. V prvních kapitolách si přečtete o její počáteční profesní dráze jako biochemika, vedoucí postupně k práci starožitníka a poté i k idee být samostatným designérem šperků. V knize mluví o svých návštěvách vzdálených míst, muzeí i svém okouzlení historií, jež vedlo až k hluboké znalosti dějin, což předurčilo jasné směřování její tvorby. Užijte si maximální zážitek procházením stránek její nové knihy, na kterých naleznete nejen neskutečné fantaskní klenoty, ale i Lydiino nitro.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.