Sociální sítě
Nahoru

Little Palm Island: bezkonkurenční únik z reality

web_LPI Tropic Ocean dock

Luxusní relaxace na soukromém ostrově daleko od mrazu a předvánočního šílenství… Pokud zní vaše aktuální přání právě takto, vydejte se na Floridu. Vysněný kousek ráje skrývající se pod poetickým názvem Little Palm Island je přístupný pouze po moři. Jakmile sem jednou proniknete, pochopíte, proč patří k oblíbeným destinacím amerických prezidentů a celebrit. Lákavý je nejen svou krásou, ale také absencí určité kategorie technologických vymožeností, které energii obvykle spíše berou, než aby ji dávaly – abstinenčních příznaků se však rozhodně bát nemusíte, díky fascinujícím výhledům na nepřítomnost televize a telefonu totiž velmi rychle zapomenete.

web_lpi suite 5 hr 2

Little Palm Island je skvělým lákadlem především pro introvertnější typy, na ostrově je totiž vysoká koncentrace lidí opravdu výjimkou. Ubytování si můžete vybrat ze třech dostupných kategorií. Všechny apartmány mají vlastní terasu, venkovní sprchy a další potřebné vybavení k tomu, aby vaše dovolená byla naprosto nezapomenutelným zážitkem. Kouzlo místa podtrhuje i pestrá fauna: těšit se můžete mimo jiné na možnost pozorovat pelikány, malé žraloky a delfíny. A důležitá zpráva na závěr: Chcete-li být během svého vzácného volna obklopeni pouze dospělými, vězte, že Little Palm Island razí heslo: Adults Only!

web_LPI REAGAN SANDY POINT SUNSET

Více na: www.littlepalmisland.com

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.