Sociální sítě
Nahoru

kouzelný večer plný nevšedních prožitků

Hravá dětská metafora dala jméno galavečeru, který mění význam slova ples. Vstupte už 21. ledna 2017 do světa elegance, krásy a prožitků, které jsou okořeněny příjemnou hudbou, nevšedními zážitky a především velmi nápaditou gastronomií. Ples jako Brno každoročně nabízí nejen možnost se společensky bavit, ale také nechat rozběhnout po jazyku vytříbené chutě výjimečně koncipovaného rautu.

9

Plesové menu čítá studenou i teplou kuchyni v rafinované kombinaci české a francouzské gastronomie, navštívit budete moci také šnečí či ústřicový bar nebo dezertní zónu. Vybírat pak můžete ze tří kategorií vstupenek, za nejexkluzivnější VIP zaplatíte 11 979 Kč. Užijte si proto nevšední večer plný skvělé hudby, společnosti svých blízkých i glamour atmosféry večerních rób i společenského oblečení, který okořeníte ochutnáváním výtečných specialit a prémiového pití. Plesejte a bon apetit!

Kontakt: www.plesjakobrno.cz

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.