Sociální sítě
Nahoru

Opening Q’s baru v hotelu Palazzo Versace v Dubaji

Dubajský pětihvězdičkový hotel Palazzo Versace nebude už jen dokonalou oázou designu, nově se totiž spojil s legendárním americkým producentem a hudebníkem Quincy Jonesem a naplánoval otevření Q baru and Lounge ve svých prostorách. Jazzový bar si klade za cíl přilákat špičkové umělce a nadšence tohoto žánru z celého světa.

Quincy Jones and Raza Jafar

Q Bar and Loungeby měl oslňovat své návštěvníky jazzovými vystoupeními, která jsou málokdy vidět mimo New York, New Orleans či Londýně. Barový design je založený na téměř šedesátileté úspěšné kariéře Quincyho Jonese, hudebníka, jež se pyšní 79 nominacemi na Grammy, z nichž 27 cen získal.

Suites-Executive_Suite

Q má atmosféru elegantních, dokonale propracovaných prostor s fenomenální akustikou a rozhodně aspiruje na velký jazzový klub světa. Ubytujte se tedy v jednom z 215 luxusních pokojů či apartmá Palazza Versace, užívejte si world-class Dubaj, město plné high-end módy a večer se nechte kolébat na vlnách jazzu.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.