Sociální sítě
Nahoru

top´rezidence – představuje vzorový dům

Na úspěšnou kolaudaci 1. etapy top´rezidence v Šáreckém údolí navazuje výstavba dalších 25 řadových nízkoenergetických domů a při této příležitosti byl otevřen vzorový dům C5, který si od prvního listopadového týdne bude moci přijít prohlédnout každý zájemce. Máte-li rádi blízkost přírody a zároveň potřebujete město na dosah, pak Vás top´rezidence jistě zaujme. V současné době je prodáno 27 domů a další 3 jsou rezervované.

TOP Rezidence_vzorový byt_C5_075První domy v top´rezidenci jsou od října zkolaudované a nyní se pilně pracuje na dokončení společných prostor designové klubovny, recepce a parku, které budou  k dispozici rezidentům od prosince tohoto roku. V září zahájil generální dodavatel stavby CASTA a.s. výstavbu dalších 25 řadových domů top´rezidence, které budou dokončeny na podzim 2017.

TOP Rezidence_vzorový byt_C5_080Milníkem projektu top´rezidence je dnešní představení vzorového domu C5, který leží symbolicky na hranici obou etap, říká Petr Pujman generální ředitel společnosti KKCG Real Estate a dodává: „2. etapa nabídne 15 typově stejných domů jako je C5. Věříme proto, že právě tento modelový dům, pomůže klientům při rozhodování o velikosti a typu domu, možnosti interiérového rozvržení  a vybavení a to v době, kdy jejich potenciální dům je ještě ve fázi výstavby.“

TOP Rezidence_vzorový byt_C5_090Vzorový dům C5 v kategorii 5+kk  nabízí užitnou plochu 190m2. Interiérový design  navrhlo studio SIMPLin, které pojalo interiér v lehce industriálním duchu, k němuž designérky inspirovaly jak exteriéry domů tak i pojetí celého projektu s dominancí zachovaného továrního komínu Baráčkovy cihelny, která zde původně stála.

Řada klientů má vlastní představu o vybavení interiéru. Někteří hledají inspiraci v ukázce vzorových interiérů v trendy časopisech o bydlení, jiní navštěvují designová studia či tuzemské a mezinárodní výstavy. Našim klientům proto nabízíme bonus v podobě 4 konzultačních hodin s designérkami studia SIMPLin, které získají automaticky při podpisu rezervační smlouvy. Konzultace s designovým studiem klientům pomůže v rozhodování  o vzhledu jejich budoucího domova“, uvádí Petr Pujman a pokračuje: „Tato myšlenka nás vedla k trochu netradičnímu kroku: vzorový dům jsme zařídili nadstandardně, například koupelny s velkoformátovými obklady jsou zcela odlišné, než je nabízený standard TOP. Nabízíme tím klientům další inspiraci a reálný pohled na možnosti vybavení jejich domu.“

top´rezidence v Šáreckém údolí svým budoucím obyvatelům nabídne v rámci soukromého areálu řadu služeb, které zpříjemní každodenní život. Recepce s nepřetržitou ostrahou a službami portálu „ Chamberlain“ poskytne 24 hodin 7 dní v týdnu kromě standardní správy areálu možnost objednat úklidový a zahradnický servis, praní a čištění oděvů, pet servis, mytí a čištění vozidel, zajištění cateringových služeb pro oslavy a mnohé další.

TOP Rezidence_vzorový byt_C5_096top´rezidence vzbudila pozornost již na samém začátku a stále se těší zájmu kupujících. Svědčí o tom čísla: 27 domů má již své majitele a další 3 domy jsou v tuto chvíli v rezervaci, 6 dalších klientů je v jednání o smluvní dokumentaci.

Kupující oceňují především benefity prestižní lokality Prahy 6 s unikátní scenérií Šáreckého údolí, koncept atraktivního bydlení v soukromém areálu dle návrhu ateliéru Šafer Hájek Architekti, nízkoenergetičnost domů, dobrou dopravní dostupnost, vybavenost lokality a především garanci finančně silného developera.

Zájemci o bydlení si mohou přijít prohlédnout vzorový dům v rámci dní otevřených dveří, které proběhnou v prvním listopadovém týdnu v pátek od 15:00 – 20:00 a sobotu od 9:30 do 15:00. A ti co termín nestihnou si mohou prohlédnout vzorový dům, kdykoliv na základě telefonické domluvy. Přijďte se přesvědčit zblízka jaké přednosti a kvality top´rezidence nabízí a nechte se inspirovat designem studia SIMPLin ve vzorovém domě, zve Petr Pujman.“

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.