Sociální sítě
Nahoru

Zdeněk Pohlreich vaří s Miele

Společnost Miele, výrobce prémiových spotřebičů pro domácnost i profesionální provozy, začala spolupracovat s uznávaným českým šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. Spojení těchto dvou „značek“ je více než samozřejmé – jak pro Miele, tak pro Zdeňka Pohlreicha je na prvním místě kvalita. Zdeněk Pohlreich má se spotřebiči Miele dlouhodobou osobní zkušenost. Používá je nejen doma, ale také ve svém televizním pořadu nebo ve škole vaření. Pro Miele bude rovněž zajišťovat některé kulinářské eventy.

DSC_9159Známý šéfkuchař ve své práci klade důraz nejen na využívání kvalitních surovin, ale aktuálně se stále více zabývá zdravým životním stylem. Že se se dá vařit chutně, zdravě a zároveň light dokazuje nejen v posledních dílech TV pořadu Teď vaří šéf!, ale také ve své nejnovější publikaci s názvem Lehká kuchyně.

DSC_9354Díky Miele a nejmodernějším technologiím můžete stejně chutně, zdravě a odlehčeně vařit i doma. Při přípravě pokrmů v parních troubách se zachovává původní chuť surovin i cenné vitamíny a minerální látky. K dokonalému propojení zdravého vaření a skvělé chuti napomáhá spojení páry a klasického pečení v kombinovaných parních troubách – domácích konvektomatech. Zapomenout nesmíme ani na vakuovací zásuvku, s jejíž pomocí můžete připravovat lahodné pokrmy metodou sous-vide, tedy pomalého pečení ve vakuu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.