Sociální sítě
Nahoru

Luxusní kuchyňské náčiní pro profesionální i amatérské kuchaře

web_zwilling

Prvotřídní německá kvalita, nejlepší materiály, inovativní technologické postupy, dokonalé funkční vlastnosti a špičkový užitný design… I tak by se daly v kostce představit kuchyňské nástroje a nádobí s logem Zwilling J.A. Henckels. Lídr oboru, jehož tradice sahá až do roku 1731,  se do povědomí veřejnosti zapsal především svými unikátními noži. Ty jsou vyráběny z extrémně tvrdé a pružné oceli, která je zároveň vysoce odolná vůči korozi.

web_zwilling nože

Velké oblibě se mezi profesionály i hobby kuchaři těší také hrnce Zwilling J.A. Henckels, mezi nimiž vyniká především technicky dokonalý tlakový hrnec Zwilling EcoQuick vyrobený z nerezové oceli 18/10 pro optimální vedení tepla po celém povrchu nádoby. Komfort vaření v hrnci zvyšují ještě další vylepšení, například sendvičové dno se silným hliníkovým jádrem nebo ergonomické rukojeti z nerezové oceli s pískovaným povrchem, které se při vaření nepřehřívají.

web_zwilling hrnce

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.