Sociální sítě
Nahoru

Máte málo pohybu? Vyzkoušejte unikátní cvičení Total Barre™!

Fresh, Fun & For Everyone. Právě tak by mohl znít podtitul nového cvičení Total Barre™. Vysoce energetická a dynamická forma pohybu u baletní tyče je díky své účinnosti stále vyhledávanější metodou tvarování postavy. Unikátní workout kombinuje prvky Pilates (posilování), baletu (prodloužení, pozice) a vytrvalostního (kardio) tréninku. Pokud vás zmínka o baletu trochu vyděsila, nenechte se vyvést z rovnováhy – Total Barre™ lze snadno přizpůsobit vašim individuálním potřebám. Předchozí zkušenosti s tancem navíc vůbec nejsou nutné!

web_LivingWell Reception 2015_resize

Co tedy můžete čekat? Šedesátiminutová lekce obsahuje mimo obvyklého zahřátí 11 krátkých choreografií (skladeb). Ty jsou vždy zaměřeny buď na dolní, nebo horní část těla popřípadě na posílení břišních svalů. Když vytrváte, můžete se pod vedením cvičitelky Lenky Krejčové těšit na elegantnější držení těla, lepší pružnost, vytrvalost a dynamickou stabilitu. Více na: livingwell.com/prague

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.