Sociální sítě
Nahoru

Exkurze do světa dávné argentinské noblesy

Buenos Aires

Máte v plánu během zimních měsíců prozkoumat hlavní město Argentiny? Buenos Aires je obrovské, proto jsme vám ušetřili čas a vybrali hotel, který splní všechna očekávání. Zejména pokud si budete chtít připomenout časy, kdy elegance a noblesa patřily k základní společenské výbavě vyšší vrstvy. Alvear Palace je odborníky považován z nejstylovějších hotelů v Buenos Aires, i z toho důvodu běžně hostí královské návštěvy, politiky i hudební a filmové hvězdy. Nedávno tu navíc otevřeli Champagne bar, kterému kraluje hvězdná dáma Inés De Los Santos. V její nabídce drinků se mísí převážně šampaňské Moët Hennessy s dalšími skvostnými ingrediencemi. To vše ve stylu art deco!

Lobby Star

V Alvear Palace si můžete pronajmout některý z pohádkově zdobených pokojů ve stylu Ludvíka XVI. Míříte-li do Argentiny na služební cestu, doporučujeme Deluxe Suite, který disponuje odděleným obývacím pokojem vhodným pro obchodní setkání. Pokud budete mít během poznávání argentinských krás dost času na relaxaci, využijte intimní atmosféru místního wellness, kde najdete parní lázně, sauny i bazén. Kontakt: www.alvearpalace.com

Buenos Aires

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.