Sociální sítě
Nahoru

Skvělá zpráva pro příznivce kvalitní přírodní péče o pleť

web_BioAroma_image_3

Marně hledáte kosmetické přípravky, které neobsahují vůbec žádné chemické látky a nejsou testovány na zvířatech? Svěřte se do péče 100% přírodní, ručně vyráběné kosmetiky BioAroma. Krétská značka si zakládá na tom, že své produkty vyrábí pouze z těch nejkvalitnějších rostlinných olejů v bio kvalitě  výsledné účinky ještě umocňuje přidáním esenciálních olejů a lokálních bylinek. Před Vánocemi navíc BioAroma připravila dárkové balíčky plné skvělých kombinací přírodní péče o pleť, z nichž si vybere opravdu každý. 

web_BioAroma_set_anti-aging

Balíček Obličejový Botox – cena 994,- Kč

Obsahuje 24h krém proti vráskám s včelím voskem, neroli a myrhou + sérum proti vráskám na obličej a oči s labdanem a aloe vera.

Balíček Péče pro muže – cena 685,- Kč

Obsahuje BioAroma přírodní pěnu na holení s olivovým mýdlem, diktamem a aloe vera + BioAroma After Shave hydratační krém s diktamem, ylang ylang a santalovým dřevem.

Balíček Tělová péče – cena 735,- Kč

Obsahuje BioAroma hydratační tělový krém s bambuckým máslem a jasmínem + BioAroma krém na ruce s bambuckým máslem, třezalkovým olejem a měsíčkem.

Balíček Domácí lékárnička – cena 695,- Kč

Obsahuje BioAroma krétská mast s včelím voskem na kožní problémy + BioAroma Aloe Vera hydratační gel s diktamem a levandulí + BioAroma třezalkový svatojánský olej.

Více najdete na: www.bioaroma.cz

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.