Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se s jednou z nejlepších zimních rezidencí

web_Canada

Představte si, že vás vrtulník vysadí na vrcholu hory a před vámi se rozprostřou neposkvrněné kopce a liduprázdné svahy, čekající na první otisk vaší lyže či snowboardu. Ne, to není sen, pouze jste se ocitli ve světě heliskiingu! A je-li řeč právě o něm, nemůžeme vás nepozvat nikam jinam než do kolébky tohoto dechberoucího sportu. Vysoká koncentrace heliskiingových společností je typická zejména pro kanadské město Revelstoke, kde najdete jednu z nejlepších prašanových oblastí na světě.

web_Canada 2

A když už vás posíláme až do Britské Kolumbie, pak vám samozřejmě musíme doporučit tu nejlepší rezidenci. Řeč není o ničem jiném než o Big Horn, která je trojnásobným nositelem ocenění World´s Best Ski Chalet. Pochvaly rozhodně nedostává jen pro svou krásu – mezi konkurencí vyniká také kvalitou služeb na nejvyšší možné úrovni. Privátní šéfkuchař? Soukromě vedená lekce jógy, která uvolní lyžováním unavené svaly? Vlastní kino či horká lázeň pod hvězdnou oblohou? V Big Hornu žádný problém! S nadšením budou vítány i vaše představy o lyžování, které díky ochotné asistenci místního personálu snadno proměníte v realitu. Za to už výprava přes oceán stojí, ne? Více na: www.bighornrevelstoke.com

web_Canada 3

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.