Sociální sítě
Nahoru

21 malých českých golfistů v zahraničí

Český golf má své malé nadšence. V celosvětové tour US Kids Golf Cup bude Českou republiku  příští rok reprezentovat 21 mladých golfistů a golfistek! Od školních lavic si tak děti odskočí na golfová hřiště do Skotska a USA. Mladí talenti si tuto nominaci zasloužili díky úspěšné účasti na US Kids Golf Tour 2016, kterou organizuje agentura Bestalent.

Vítězové US Kids Golf Cup 2016Letošní ročník US Kids Golf Tour pořádaný pod vedením Martina Bešty v rámci projektu „Buďte parťákem“ je u konce. Celá tour probíhala téměř 3 měsíce a zúčastnilo se jí přes 200 dětí. Hráči si mohli zahrát celkem 5 turnajů, které probíhaly na několika místech České Republiky.

Organizátor Tour Martin BeštaVyvrcholení celé tour proběhlo v neděli 20. listopadu v pražském Erpet Golf Centru při vyhlášení nominací do evropského a světového šampionátu. Celkem bylo nominováno 21 hráčů, přičemž v evropském kole US Kids Golf Championship bude  Českou republiku reprezentovat 15 dětí a na celosvětové finále do Ameriky odcestuje 6 odvážných malých golfistů a golfistek.

US Kids Golf Cup je populární celosvětovou soutěží, která umožňuje dětem si už v raném věku na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je, zahrát si golf jako profesionál. Poskytuje tak dětem reálný obraz, jak takové golfové turnaje vypadají.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.