Sociální sítě
Nahoru

PALÁC LEDOVÉ KRÁLOVNY

large_PH_141212_7814

Již od roku 1989 se každoročně švédská vesnička Jukkasjärvi přetvoří na ledové království, a to nejen díky zamrzlé ploše řeky Torne. S příchodem zimy se na její scéně objeví vůbec první a největší ledový hotel ve světě – Icehotel. Celý tým více než 60 kreativců se po celý rok připravujena zimní sezonu, díky čemuž si Icehotel dosud udržuje své prvenství mezi ledovými hotely. Na stavbě i výzdobě se každoročně podílí kolem 200 umělců a výsledek lze bez nadsázky označit jako umělecké dílo. Tento tým se mimo jiné podílí i na známých interiérech Ice barů v Londýně, Stockholmu či ledových instalacích na milánském Design weeku i pro BMW v Jižní Africe.

medium_art-suite-elephant-in-the-room-icehotel-sweden

Luxus a komfort samozřejmostí

V ledovém hotelu vám nebude chybět absolutně nic. Oblíbený teplý brusinkový džus vám ráno butter zanese přímo do postele a vy můžete spokojeně začít den plný severských zážitků. Ledový pobyt si navíc můžete zcela jednoduše nakombinovat s ubytováním v běžném luxusním hotelu hned vedle. Icehotel otevírá své ledové brány jako první, a tak jeho služby můžete využít již od 19. listopadu 2016 až do 12.dubna 2017. Chcete-li si o ledových hotelech přečíst více, očekávejte nové číslo exkluzivního magazínu Top Class 1/2017, které budete mít možnost zakoupit u vybraných prodejců tiskovin už začátkem ledna.

large_PH_141220_1931

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.