Sociální sítě
Nahoru

Pronikněte do zcela nové dimenze líčení

web_zuii cover

Možnost nalíčit se tak, aby vaše pleť netrpěla zbytečnými nánosy chemie, už dávno není pouhým snem. Australská dekorativní biokosmetika Zuii Organic dovedla zásady ekologie a přírodní kosmetiky k dokonalosti a poskytuje ženám jedinečnou možnost zdokonalit svou tvář pomocí líčení, které pleť nejen zkrášlí, ale zároveň nijak nenaruší její přirozenou rovnováhu v Zuii Organic totiž nenajdete žádné chemické látky z ropy, parabeny, mastek, geneticky modifikované složky ani konzervační látky, naopak se minimálně z 95 % skládá z květin a jejich výtažků doplněných o nejkvalitnější esenciální oleje, vitaminy a minerály.

web_zuii Blush Boxed

Tvůrci kosmetiky Zuii navíc moc dobře vědí, jak důležitá je pro ženy možnost „metamorfózy“. I z toho důvodu nabízejí úžasně rozsáhlé portfolio výrobků, díky jejichž pestrosti hravě změníte své dosavadní já, aniž byste musela rezignovat na požadavek nejvyšší biokvality. K dočasné vizuální „transformaci“ se vám nabízí celá paleta rozjasňovačů, lesků na rty, tvářenek, tužek na oči i produktů na zakrytí nedostatků pleti, které oceňují i mnozí známí vizážisté. Více na: www.biorganica.cz/CZ/4-17-zuii/o-zuii-organic

web_Sheer Lips Creative 3

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.