Sociální sítě
Nahoru

Příjemná cesta k obnovení metabolické rovnováhy

web_TT_Innenansicht_Bad_Wasserfall_Paar

Pokud se při pohledu na ručičku váhy zachvějete děsem, nemusíte rovnou přecházet na striktně „zelenou“ stravu. Zkuste se raději svěřit do péče nejexkluzivnějších a nejmodernějších léčebných lázní v EvropěMise švýcarského Grand Resort Bad Ragaz je jasná: posílit váš imunitní systém a aktivovat novou sílu, energii a vitalitu. To vše prostřednictvím citlivé detoxikaci organismu, která je založena na vědecky podložených technikách. V průběhu týdenního pobytu máte šanci přeprogramovat své tělo tak, abyste mu postupně navrátili ztracené fyzické a duševní zdraví a zároveň obnovili svou metabolickou rovnováhu.

web_SpaSuites_PresidentialSuite_Kinder_Schlafzimmer_Licht

Komplexní přístup k detoxikaci začíná úvodní konzultací následovanou sérii testů a diagnóz, jejichž cílem je zjistit aktuální stav vašeho těla. Na základě výsledků vám bude sestaven detoxikační program na míru. Během pobytu v resortu se můžete těšit také na neomezený přístup do fitness centra a lázní, kde si můžete dopřát konejšivou a léčivou „náruč“ termálních vod. Pokud budete pečlivě dodržovat všechna předepsaná doporučení, s velkou pravděpodobností opustíte švýcarský resort jako zcela nový člověk.

web_SpaSuites_PresidentialSuite_Eltern_Badezimmer_Licht

Více na: www.resortragaz.ch/en.html a www.healingholidays.co.uk/retreats/grand-resort-bad-ragaz/detox-retreat/44

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.