Sociální sítě
Nahoru

ELEMENTS BLANKY MATRAGI: 35. VÝROČÍ!

06_MG_1516-3 lucie flat02_FIXED_1

Nová kolekce Elementy s více než stovkou ready to wear i haute couture modelů měla svou velkou premiéru 11. listopadu v pražském Obecním domě. Výjimečná galashow byla velkolepou oslavou práce módní designérky a oděvní výtvarnice Blanky Matragi a opěvovala život, návrat ke kořenům i souznění s naší planetou.

_MG_3474-2 lucie flat02

Exkluzivní móda libanonské módní návrhářky českého původu Blanky Matragi svůj královský haute couture rodokmen nezapře. Její dech beroucí večerní róby a zásnubní i svatební šaty obléká nejen high society v Evropě a v Libanonu, ale především také manželky, sestry a dcery králů, emírů, šejchů a magnátů v zemích Perského zálivu.

_MG_2474-2 flat02

Nově přichystala Blanka při příležitost 35 let od vzniku značky jedinečnou kolekci, jež je jejím vyznáním k životu. Modely totiž byly inspirovány základními přírodními živly – zemí, vodou, vzduchem a ohněm. Pátý element – lásku jako čistou esenci nevinnosti – Blanka Matragi zhmotnila do dokonalých svatebních rób.

_MG_2146-2 flat02 oprava01

_MG_2619-2 lucie flat02

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.