Sociální sítě
Nahoru

Když Chanel voní po růžích…

02_PARIS COSMOPOLITE - 2016-17 METIERS D'ART COLLECTION - FINALE PICTURES BY OLIVIER SAILLANT

Velká gala přehlídka nové kolekce Métiers d’art francouzské značky Chanel proběhla za přítomnosti vážených hostů a celebrit v pařížském hotelu Ritz, tolik spjatém s historií značky i celé Paříže. Při této příležitosti představil designér Karl Lagerfeld kolekci výjimečné módy zcela v duchu zakladatelky značky Gabrielle Chanel.

Snímek obrazovky 2016-12-07 v 15.48.42

Dvacítka modelek, jež vynesly dechberoucí kreace na pomyslné molo v hotelové restauraci, knihovně, zimní zahradě a baru hotelu, vytvořily atmosféru pravého francouzského Café Society. Nechyběly takové osobnosti, jako ambasadorky Chanel Lily-Rose Melody Depp, Ellie Bambera či Alice Dellal, stejně jako Cara Delevingne, Sistine Stallone a Georgia May Jagger… všechny zahalené jemnými závoji s květy růží ve vlasech.  „V této sezoně nebudou žádné kamélie, vše bude o růžích!“ nechal se slyšet Karl Lagerfeld. Tak se nechte inspirovat i vy kouzelným květinovým opojením…

01_PARIS COSMOPOLITE - 2016-17 METIERS D'ART COLLECTION - FINALE PICTURES BY OLIVIER SAILLANT

Snímek obrazovky 2016-12-07 v 15.50.28

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.