Sociální sítě
Nahoru

Kosmetika Kypris: Pocta bohyni Afrodíté

Pretty girl with clear fresh skin

Název stále oblíbenější kosmetiky odkazuje na řeckou legendu, podle níž se bohyně krásy zrodila právě u kyperských břehů. Málokterá žena by nechtěla vypadat jako bájná obyvatelka Olympu, proto Američanka Chase Polan zapojila veškerou fantazii a vydala se za splněním snu o světě plném žen se zářivou a hlavně dokonale zdravou pletí – přirozeným vyústěním jejích snah byla značka Kypris. Domovem holistických, vysoce účinných pěsticích produktů v biokvalitě se však nestal Kypr, jak by název možná napovídal, ale Arizona. Právě na jejích pláních totiž roste kaktus opuncie, z něhož čerpá většina výrobků značky Kypris svou magickou sílu. Semena této základní ingredience obsahují blahodárný olej vynikající svými hojivými, prospěšnými a regeneračními účinky, jež poskytují pleti okamžitou úlevu.

web_Kypris_Heliotropic

Chase moc dobře ví, že na jedné ingredienci se nedá postavit vše, a že za opravdovou kvalitou se vyplatí putovat i do vzdálených končin, proto nechává ostatní složky dovážet z různých koutů celého světa. V Beauty Elixiru, jednom z kultovních produktů značky, tak najdete například biodynamický růžový esenciální olej z malé farmy v Bulharsku. Mnohé ingredience použité v dalších výrobcích mají původ v rozvojových zemích… Zakladatelka značky Kypris díky tomu nepřispívá pouze ke krásnějším zítřkům mnoha žen, ale zajišťuje také smysluplný zdroj obživy znevýhodněným komunitám, za což si jistě zaslouží velký potlesk.

Více na: kyprisbeauty.com a www.ingredients-store.cz/kypris

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.