Sociální sítě
Nahoru

VŮNĚ DO ŠATNÍKU ČI INTERIÉRU

BLÜTE je mladá „Designová parfumerie“ se sídlem v korejském Soulu, která klade důraz na ruční výrobu s použitím čistě přírodních materiálů rostlinného původu. Díky vybraným rostlinám, které jsou také mimo jiné domovem v samotné Koreji, se můžete těšit z vůní propojujících nejvyšší kvalitu zpracování s originálním designem.

blute_kolekce s krabickamiVýrobky BLÜTE jsou k dostání ve vybraných prodejních místech v Singapuru, Tokiu, New Yorku a nyní FAnn parfumerie exkluzivně a jako jediní v Evropě přináší tyto vůně i do Česka!

pruhledne pozadi_bluteUmístěte BLÜTE kam jen chcete a nechte vůni rozkvést. Nejen propracovaná vůně, ale také vizuální zážitek díky přítomnosti skutečných květin se hodí kamkoliv. Všechny destičky BLÜTE jsou vyrobeny ze 100% přírodních vosků a prémiových vonných olejů bez ftalátů. Rozměry destičky a květinové dekorace nemusí být vždy totožné, protože se jedná o ruční výrobu.

BLÜTE vonné varianty:

Jeju Island je jedním z nádherných korejských ostrovů porostlý jedinečnými žlutými květy. Stal se inspirací pro vytvoření vůně, která vám při prvním přivonění navodí snovou atmosféru.

Deep Woody  ve vás vyvolá pocit, že právě vcházíte do staré antikvariátní knihovny. Vůně je plná hřejivých dřevitých tónů.

Dear Peony je inspirována čirými okvětními lístky pivoňky. Ryze feminní květinová vůně.

No More Insomnia oplývá směsí levandulí, navodí příjemný pocit relaxace a uvolnění, jako byste se procházeli po rozkvetlých plantážích v Provence.

Vůně do šatníku BLÜTE Jeju Island, Deep Woody, Dear Peony a No More Insomnia vydrží vonět až několik měsíců,  4 druhy vůní, cena 499 Kč / kus.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.