Sociální sítě
Nahoru

Vánoce se zářivými šperky

V období kolem Vánoc nás čeká smršť společenských událostí, od večírků, přes štědrovečerní večeři, až po novoroční plesovou sezónu.

Na všechny tyto události vybíráme šaty, boty i šperky tak, abychom vypadali perfektně. Šaty pak nosíme do čistírny, žehlíme a kontrolujeme, zda jsou v perfektním stavu. Podobnou péči věnujeme i botám, čistíme je a ošetřujeme. Ale jak je to s péčí o naše šperky?

I o šperky se vyplatí pečovat! Déle nám vydrží a mohou pak vypadat stejně, jako v momentě, kdy se leskly za výkladní skříní. Často si ani neuvědomujeme, jak krásně může šperk vypadat i po měsících a letech užívání!

Nezapomeňte si proto před slavnostními událostmi vaše šperky rozzářit s pečujícími přípravky značky Hagerty!

silver_clean-cloth_print---copie

JEWEL CLOTH - BOTH - GB-GR-RU

Hagerty přináší širokou škálu přípravků pro péči o šperky a další produkty z luxusních materiálů. Značka byla založena již před 120 lety a má tedy za sebou dostatečně dlouhou historii a dlouholetý vývoj produktů, které perfektně a šetrně čistí, leští a chrání šperky a předměty ze zlata, drahých kamenů, stříbra, mosazi, oceli, kůže a dalších materiálů. Tyto prostředky se navíc velmi snadno používají. Lázně na šperky zůstávají při užití v původním balení a není třeba je nikam přelévat. Balení obsahuje i ponorný košík, do kterého se šperk vloží, takže se lázně nemusíte ani dotknout. Když šperk z lázně vyjmete, vypadá zase jako nový, kov se rozjasní a kameny se třpytí stejně jako v den, kdy byly vystaveny ve výloze zlatnictví. Péče o stříbro navíc obsahuje složky proti oxidaci, které materiál dlouho chrání a stříbro si po dlouhou dobu uchová svou původní barvu a lesk.

Podívejte se, jak jednoduché je užití Hagerty!

Kromě péče o šperky Hagerty vyrábí i prostředky na stříbrné nádobí a dekorace, na měď, bronz, mosaz, ocel, chrom, na křišťálové lustry, kůži, dřevo a další materiály.

S Hagerty objevíte znovu krásu vašich cenností.

www.hagerty.cz

Hagerty display

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.