Sociální sítě
Nahoru

Jak voní Vánoce Martina Dejdara?

Dejdar

Známý herec doslova srší nápady, které se následně nebojí realizovat. Letos své pracovní tempo přeci jen trochu zvolnil, proto jsme se ho stihli zeptat na několik otázek.

Prozradíte, jak si užíváte Vánoce a co vám dělá největší radost?

Svátky si užívám moc, nebo se o to alespoň snažím. Letos možná ještě o něco víc, než kdy dřív, protože mám poměrně volno. Právě ten volný čas mi dělá největší radost a nejvíc ze všeho mě samozřejmě těší, že tento rok budeme konečně celá rodina pohromadě.

Máte vlastní značku parfému. Bylo těžké si podobný sen splnit?

Parfém se opravdu povedl a to říkám, aniž bych se chtěl zbytečně chválit. Ale pochopitelně za jeho zrodem nestojím sám, podílela se na něm celá skupina lidí. Já jsem vůni pouze navrhl a potom jsem pečlivě vybíral z mnoha desítek vzorků, až jsem se konečně dopracoval k výsledku, který jsem si představoval. Celý proces byl opravdu náročný, přípravy nám zabraly minimálně tři čtvrtě roku. Vůně je ale na světě a seženete ji na pultech parfumerií Fann, nebo na portálu parfumes.cz. 

Mimo jiné spolupracujete s půjčovnou luxusních vozů Profirentcars. Které ze supersportů či limuzín vám nejvíce vyhovují?

Velice rád se projedu v jakémkoliv voze. Když člověk touží po troše adrenalinu, je skvělou volbou Ferrari nebo Porsche. Pokud chcete mít pocit výjimečnosti, nechte se svést v Rolls Royce… Já aktuálně jezdím velice praktickým Mercedesem GLA. Je to čtyrkolka, pro tohle období ideální auto. I takové kousky v Profirentcars mají.

K tvrdé práci patří relax. Kde nejraději večeříte a jaký je váš oblíbený bar?

Takových podniků je hodně. Líbí se nám třeba v Cafe Restaurant Sv. Václava na Václavském náměstí, nebo v Kolkovně. Skvělý je také Dutch Pub ve Vladislavce a celá rodina čas od času zajdeme do Ambiente Brasileiro. A bar? Pochopitelně u nás v Ypsilonce, tam se „baří“ nejlíp!

voucher_DL-210x100mm-dejdar-reklama-tisk.cdr

 

Více z rubriky Osobnosti

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.