Sociální sítě
Nahoru

Jak na pronájem auta v cizině

Volné dny okolo Vánoc přímo lákají k tomu, aby si člověk vyrazil na dovolenou. Někteří už se těší na stovky kilometrů sjezdovek ve francouzských či italských vysokohorských střediscích, jiní se naopak vydávají za teplem. Dovolená v zahraničí ovšem neznamená pouze odpočinek, ať už pasivní či aktivní, ale také prozkoumávání dosud nepoznaných míst. Vypůjčení auta na přejezdy mezi výletními destinacemi bývá většinou tou nejpohodlnější možností.

Pozor na pouliční autopůjčovny

Ještě před několika lety se cena jednodenního pronájmu auta v cizině pohybovala okolo tisícovky, dnes se však již dají najít nabídky dostupné pro každého. Ty základní začínají již na třech stovkách. To ovšem neznamená, že na vás při pronájmu vozu na zahraniční dovolené nečekají mnohá úskalí. Hodně autopůjčoven vás zahltí nepřehlednými podmínkami a posléze zjistíte, že jste se chytili do pasti dodatečných poplatků. Jedná se jak o pojistky, tak o předražený benzín či zapůjčení vybavení, které potřebujete, avšak nebylo započítáno v ceně. Dnes má již většina lidí mapy v chytrém telefonu, pokud ovšem takovouto vlastní navigací nedisponujete, může vás například pronájem GPS přijít pěkně draho.

Internetový srovnávač cen vám poradí

Jestliže jste se vydali na dovolenou s cestovní kanceláří, pravděpodobně budete mít k dispozici delegáta, který vám s výběrem autopůjčovny ochotně poradí, případně i pomůže zařídit všechny náležitosti. Nemusí však jít o tu nejlevnější variantu, doporučí totiž tu půjčovnu, která má s cestovní kanceláří smlouvu. Pokud cestujete na vlastní pěst, je výběr zcela na vás. V obou případech je nejlepší využít služeb internetového zprostředkovatele, jakým je například levnaautopujcovna.cz. Získáte tak dokonalý přehled o tom, z čeho můžete v tom kterém městě vybírat.

eurocap

Levně, snadno, rychle a bezpečně

Portál funguje na principu vyhledávače hotelů, zájezdů a dovolených – srovná cenově nejvýhodnější nabídky provozovatelů autopůjčoven ve vaší cílové destinaci (jak v České republice, tak i v zahraničí) a tento výběr vám nabídne. Není výjimkou, že díky zprostředkovatelským webstránkám ušetříte až 70 %. S Levnaautopujcovna.cz najdete ty nejnižší ceny u více než 1 200 dodavatelů autopůjčoven, přičemž v nabídce se samozřejmě vyskytují i známá jména jako Avis, Hertz nebo Europcar. Stránky jsou uživatelsky příjemné a umožňují jednoduché vyhledávání půjčoven nejen ve městě, kam se chystáte, ale také na konkrétních letištích nebo vlakových a autobusových nádražích. Nebudete muset udělat ani krok navíc! Stačí jen přejít na web a za pár minut už můžete mít k dispozici vůz včetně pojištění a asistenční služby.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.