Sociální sítě
Nahoru

Luxusní plavby na lodi Seabourn: zcela jiná dimenze cestování

Seabourn Odyssey - Seabourn Cruise Line

Pokud vás láká Jižní Amerika, určitě je vám jasné, že prozkoumat kontinent velkých ekonomických kontrastů na vlastní pěst není jen tak. Někdy proto bývá lepší svěřit se do péče profesionálů a spojit příjemné s bezpečným a exkluzivním. Ideální cestu ke zmapování úžasně rozmanité kultury a historických i přírodních krás nabízejí ultra-luxusní plavby společnosti Seabourn. Z pestré nabídky jsme vybrali třítýdenní plavbu za krásami Brazílie a Amazonky, která začíná 23. 2. 2017 v Buenos Aires a k jejím hlavním zastávkám patří například uruguayské Montevideo, brazilské Rio de Janeiro či Salvador da Bahia. Pomyslným završením neobvyklého cestovatelského příběhu je plavba po magické Amazonce.

web_13-493-Seabourn-83-PoolOverall-013213 Cleaned_2048px

 

TOP CLASS TIP:

  • Třítýdenní plavbu je dobré vychutnat si v maximálním možném stylu. Zarezervujte si proto nejluxusnější variantu ubytování, zvanou Owner’s Suites. Exkluzivní kajuta disponuje mimo jiné vstupem na soukromou terasu a vířivou vanou.

Více na: www.seabourn.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.