Sociální sítě
Nahoru

Nejlepší terapie na zimní splín? Francouzská Chalet Opulence!

 

web_Opulence cover

Jedna z nejexkluzivnějších chat ve francouzském Megève se nachází na okraji golfového hřiště a lyžařských sjezdovek a nabízí úžasný výhled na okolní hory i obce. Ve čtyřech luxusně vybavených podlažích, propojených skleněným výtahem, se může ubytovat až 20 osob. Pokud s sebou rádi vozíte osobní služebnictvo, jistě vás nadchne možnost ubytovat ho ve dvou místnostech pro personál, díky nimž se kapacita luxusní chaty zvýší až o šest dalších míst. Tím však slastný zimní příběh teprve začíná. Chalet Opulence ve svých lákavých útrobách skrývá také soukromý noční klub, moderní domácí kino, hernu pro děti, vinný sklípek, doutníkový klub či překrásný bazén. Máte tak jistotu, že slovo „nuda“ vás na tomto místě v žádném případě nedožene.

web_Opulence bazén

  • Rezidence o velikosti 1350 m² je postavena především ze dřeva a kamene, což umocňuje její útulnou zároveň však maximálně luxusní atmosféru.
  • Kromě lyžování si tu budete moci užít benefitů horského spa – přímo v Chalet Opulence máte k dispozici velký bazén, lázně hammam i jacuzzi.
  • Z teras a balkonů chaty se nabízejí nádherné výhledy na skály Mont d’Arbois.

web_Opulence terasa

Více na: www.ultimateluxurychalets.com/luxury-chalet-opulence-megeve

 

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.