Sociální sítě
Nahoru

Carelli pro náročnou klientelu

Carelli nábytek je na českém a slovenském trhu již 22 let. Zabývá dovozem a prodejem  luxusního nábytku z celého světa.   Od moderních ručně tepaných stolků z Indie, přes exkluzivní teakový nábytek z Indonésie až po nábytek od nejprestižnějších evropských a zejména italských výrobců nábytku, jakými jsou například Cierre ( sedací soupravy, křesla, postele), Gamma International (kožené sedací soupravy, křesla postele), Alberta, Ozzio Jídelní stoly , židle, konferenční stolky, obývací pokoje), Cattelan Italia ( jídelní stoly, židle) , Bonaldi ( jídelní stoly, židle), Nardi venkovní nábytek pro terasy, zahrádky a nábytek k bazénům), Bert Plantagie ( jídelní židle, stoly, lavice), Bolzan Letti ( postele) Santa Lucia (obývací pokoje a mnoho jiných.

PepperNight_MyModernNight_page25 -carelli4 (2)Nabídka Carelli nábytek nabízí kožené i látkové sedací soupravy od předních světových designérů stejně tak jako i možnost výroby na zakázku podle přání a návrhu svých zákazníků. Celá nabídka je pečlivě vybírána tak aby utvářela jeden harmonický celek jejímž hlavním cílem je nabídnout svým zákazníkům jedinečný pocit krásy přírodních materiálů té nejvyšší kvality, zvýrazněné jednoduchým moderním designem  a prvotřídním řemeslným zpracováním.

PepperNight_MyModernNight_page26 -carelli5Firma Carelli se zabývá jak zařizováním privátních tak i komerčních interierů. Mezi její klienty patří například Správa Pražského hradu, Nemocnice na Homolce, Auviex zámek Český Krumlov, Hippo aréna Šamorín a mnohé další. Navíc pravidelně vystavuje na největších českých a slovenských veletrzích nábytku a interiérového designu.

EDWIN 3 - carelli3

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.