Sociální sítě
Nahoru

Tvrzený kámen Technistone – luxus s benefity

Tvrzený kámen Technistone se stává stále oblíbenějším materiálem v českých i zahraničních domácnostech. A není se čemu divit. Vypadá krásně, přináší do interiéru luxus a oproti přírodnímu kameni je mnohem pevnější a odolnější proti poškození. Navíc díky nízké pórovitosti a nasákavosti, v lesklém provedení s vlastnostmi v podstatě shodnými se skleněným povrchem, na něm neulpívají skvrny a velmi snadno se čistí.

Foto 1_Zdroj AD1150Stejně dokonalý je tvrzený kámen Technistone i po stránce estetické. Na výběr je z několika kolekcí a mnoha barevných odstínů, od přírodního vzhledu po zcela originální varianty v pestrých barvách s odlesky skleněných a zrcadlových střípků. Využít jej můžete na kuchyňské a koupelnové desky, obklady stěn, dlažby nebo třeba schodiště. A které odstíny tvrzeného kamene Technistone jsou nejvíce trendy? Jistě si vyberete…

Foto 2_Zdroj AD1150Čas na kávu

Milovníky kávy nadchnou kávové odstíny kolekce Starlight – tmavohnědý Starlight Corto, smetanově béžový Starlight Latte, arašídový Starlight Mocca a šedý Starlight Frappe. Odlesky skleněných a zrcadlových střípků, která kolekce Starlight obsahuje, prostor krásně rozzáří a dají mu punc luxusu.

Foto 3_Zdroj TechnistoneMramor i beton

Kolekce Noble vychází z přírodního mramoru a inspiruje se jeho vzhledem. Zároveň značně vylepšuje jeho vlastnosti – především je pevnější a odolnější. Na výběr je z mnoha barevných provedení v odstínech bílé, béžové, šedé a hnědé s černými nebo šedými žilami v různé intenzitě struktury a s lesklým nebo matným povrchem.

Výjimku v mramorové kolekci Noble tvoří odstín Noble Concrete Grey ve věrném vzhledu surového betonu pro industriální styl interiéru.

Foto 4_Zdroj TechnistoneNejbělejší bílá

Rádi sázíte na bílou barvu, ale žádný odstín se vám nezdá ten správný? Odstín Crystal Absolute White je tím nejbělejším, co v tomto segmentu seženete. Je zářivý, bělostný, navíc vysoce odolný proti poškození. Díky tomu zůstane lesklý a bělostný po dlouhá léta.

Více na www.technistone.cz

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.