Sociální sítě
Nahoru

Udělejte (si) radost dokonalým dárkem

Budování a podpora silných vztahů mezi firmou a jejími klíčovými lidmi je základem úspěchu. Ukažte, kým jste a jaký vztah máte ke svým klientům, zaměstnancům nebo přátelům a dopřejte svým obchodním partnerům i blízkým dokonalý dárek. Manažerské doplňky od světoznámých značek určitě ocení i váš obchodní tým.

Brand-Gifts-1200x800px-CacharelU Brand Gifts, a.s. nakoupíte vždy výhodněji a na přání vám vybrané produkty opatří logem vaší firmy, jménem nebo komplimentkou. Vybírat můžete z kategorie pro náročné (od 1000 Kč až 2 000 000 Kč), která zahrnuje značky CHOPARD, ELIE SAAB, MONTEVENETO, BANG & OLUFSEN, FENDI, LANVIN, MONTEGRAPPA, HAMILTON, PIAGET, BAUME & MERCIER, VERTU, MUMM, PERRIER JOUËT či LAURENT PERRIER. Nechybí ani cenově dostupná kategorie pro každého, v níž najdete dárky od 200 Kč až do 20 000 Kč od značek HUGO BOSS, CERRUTI 1881, ICE WATCH, CACHAREL, CHRISTIAN LACROIX, UNGARO, NINA RICCI, JEAN-LOUIS SCHERRER, PRECIOSA a PORCELINE BY MAXIM.

Více informací najdete na: www.brandgifts.cz

Brand-Gifts-1200x800px-Cerruti

Brand-Gifts-1200x800px-Hugo-Boss

Brand-Gifts-1200x800px-Ice-Watch

Brand-Gifts-1200x800px-Nina-Ricci

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.