Sociální sítě
Nahoru

Bezdrátová sluchátka od Bang & Olufsen se pyšní perfektním zpracováním a úžasným zvukem

Z dílny osvědčeného výrobce špičkového audia Bang & Olufsen dorazila nová bezdrátová sluchátka Beoplay H8, která v mnohém připomínají původní Beoplay H6 s kabelovým propojením, přináší ale nové funkce a díky absenci kabelu i zvýšené pohodlí. Ostatně na osvědčeném designu není důvod nic měnit.

beoplay-h8---gray-hazel_16056331675_oKonstrukce sluchátek je opět z kvalitní slitiny hliníku, která zajišťuje nejen perfektní pevnost a odolnost, ale díky špičkovému eloxování a leštěným hliníkovým krytům, které v sobě skrývají promyšlené dotykové ovládání i nezaměnitelný vzhled. Ten podtrhuje použití odolné hovězí kůže na polstrovaném hlavovém mostu. Co skutečně oceníte, když budete mít sluchátka na hlavě, je polstrování z paměťové pěny, potažené krásně jemnou kozí kůží. Vaše uši se do něj zaboří jako do polštáře a za chvíli téměř zapomenete na skvost na vašem temeni.

beoplay-h8---gray-hazel_15436668553_oSkvělý zvuk je to, co při zaslechnutí jména Bang & Olufsen automaticky očekáváme a toho se nám dostává. Mají silný bas a vyrovnané zvukové pásmo, díky čemuž se hodí pro jakýkoliv hudební styl. V letadle oceníte funkci aktivního potlačení okolního hluku a možnost provozu přes kabel, čímž naplníte požadavek většiny leteckých společností na vypnuté bezdrátové přenosy. Buďte si však jisti, že jakmile vystoupíte, rychle se zas kabelu zbavíte. To pohodlí je totiž návykové.

beoplay-h8---natural_23746204153_oKrálovské zpracování, pohodlí a skvělý zvuk i vzhled. Novým sluchátkům Bang & Olufsen Beoplay H8 v ceně 13 500 Kč nelze vytknout snad nic, a jsem si jist, že milovníci hudby z nich budou skutečně nadšeni.

 

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.