Sociální sítě
Nahoru

Luxusní obytné vozy aneb poznejte absolutní svobodu cestování

Hymer ML-I auf Basis Mercedes-Benz Sprinter 4x4 – Exterieur ; Hymer ML-I on Mercedes-Benz Sprinter 4x4 base – Exterior;

Má pro vás pocit nezávislosti zcela nevyčíslitelnou hodnotu a rádi byste svému „free-spirit“ naladění dali průchod také během cestování? Pak jistě oceníte možnost absolutní svobody, kterou ztělesňují luxusní obytné vozy: jakmile vás jedno místo omrzí, můžete směle zvednout „kotvy“ a vydat se na průzkum dosud neprobádaných území. Pokud nechcete během nomádských dobrodružství rezignovat na pětihvězdičkový standard, svěřte cestovatelské plány značkám Mercedes-Benz a Hymer. Obytná auta, která jsou výsledkem synergie toho nejlepšího z obou brandů, totiž disponují úplně vším, co si od této kategorie vozidel můžete přát. Jsou velmi prostorná, maximálně komfortní a jejich inteligentní úložné prostory snadno pojmou vše, co byste během poznávání světa mohli potřebovat. Díky nadstandardním technickým kvalitám navíc hravě obstojí i během zátěžové zkoušky zimních měsíců – jejich výkonnost a odolnost nezdolalo ani testování ve vysokohorském alpském terénu. Co to pro vás znamená? Především naprostou jistotu, že se s tímto doprovodem nemusíte zaleknout ani opravdu velkých cestovatelských výzev.

Hymer ML-I auf Basis Mercedes-Benz Sprinter 4x4 – Exterieur ; Hymer ML-I on Mercedes-Benz Sprinter 4x4 base – Exterior;

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.