Sociální sítě
Nahoru

Skvělý plán na novoroční očistu

web_soukya

Název indického resortu Soukya je odvozen ze sanskrtského slova „soukhyam“, které by se dalo volně přeložit jako „celková pohoda“ neboli harmonický stav těla, ducha a mysli. A právě o něj jde, ne? Abyste na cestě k jeho dosažení zbytečně netápali, připravil pro vás odborný personál věhlasného centra mnoho různých léčebných metod včetně ajurvédy, naturopatie, homeopatie a více než 30 druhů alternativních terapií. V rámci speciálního ajurvédského hubnoucího programu Shareera, který trvá dva týdny, na vás čeká série ošetření, speciální dietní program a lekce jógy. To vše doprovázeno hydroterapií, která vaše snažení efektivně podpoří. Pokud stále váháte, zda svá přebytečná kila svěříte právě indickému centru, možná vás uklidní, že místní holistický přístup ke zdraví má v oblibě i manželka prince Charlese Camilla. Bez zaváhání tedy garantujeme, že budete na jedné z nejlepších adres. Více na: www.soukya.com/index.php

web_soukya 3

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.