Sociální sítě
Nahoru

Novoroční předsevzetí? Individuální detox program v Thajsku!

Swimming Pool

Považujete Thajsko za svůj druhý domov? Pak se vydejte ztrácet povánoční kila na západní pobřeží ostrova Phuket. Uklidňující šumění Andamanského moře vás rychle smíří s případnými omezeními a škrty v jídelníčku. Wellness program si tu navíc můžete sestavit sami na základě toho, co vás aktuálně trápí. Na novou cestu vás tu nasměrují v případě, že se snažíte zvýšit fyzickou kondici, posunout ručičku na váze směrem dolů, případně trochu „protřídit“ nakumulované emoce a přiblížit se tolik vytouženému stavu vnitřní harmonie a klidu.

Spa Meditation Sala

Se stanovením vašeho cíle i jeho dosažením vám ochotně pomůže školený personál, který s vámi bude pečlivě konzultovat každý krok a sestaví pro vás jídelníček na míru. Navíc vám poradí, jak dále postupovat poté, co ráj obklopený bujnou vegetací a překrásnými plážemi opustíte a vrátíte se zpátky do reality. Více na: www.aman.com/resorts/amanpuri 

Partial Ocean Pool Villa

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.