Sociální sítě
Nahoru

Pinkilin: “Date now . Doubt later”

Online aplikace Pinkilin vyškrtla ze světa virtuálního seznamování zbytečné řeči a jde rovnou k jádru věci. Efektivní, vzrušující a zábavná pomůcka zejména pro moderní ženy! Někdo se Vám líbí? Prostě stiskněte tlačítko a zbytek nechte na chemii a možná i osudu.

flowersUž Vás nudí Tinder a podobné seznamovací aplikace? Vyzkoušejte Pinkilin, nejrychlejší a nejefektivnější seznamovací kanál současnosti. Už žádné týdny psaní a následná zklamání. Heslo “Date now . Doubt later” ideálně vystihuje nejen filosofii Pinkilinu, ale také moderního urban lifestylu. Seznamte se a potkejte třeba hned.

heart mockupAplikace Vám na základě GPS lokace ukáže všechny zajímavé partnery v okolí. A co je skvělé, všichni jsou přehledně seřazeni podle vzdálenosti. Ano, někdy se doslova stačí otočit na ulici nebo rozhlédnout ve Vašem oblíbeném baru a můžete začít flirtovat nebo si najít nové přátele. Stačí jediný klik a pozvánka k seznámení je odeslána či přijata.

placeitPinkilin se stal díky ojedinělému designu a vyváženým funkcím ideální lifestylovou pomůckou zejména pro všechny moderní ženy. Již nemusíte čekat ani psát tisíce zpráv. Stačí zapnout Pinkilin a skutečně se potkat v reálném světě. “Date now . Doubt later” – vyzkoušejte Pinkilin ještě dnes! Ke stažení na App Store i Google Play.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.