Sociální sítě
Nahoru

Hotel Unique a jeho svět provokativní inspirace

web_Hotel Unique

Také se vám líbí, když se někdo nebojí jít proti proudu? Pak určitě oceníte netradičně pojatý hotel v multikulturním São Paulu. Vizuálně ohromující dílo je místem, kde se svobodně prolíná mnoho uměleckých sfér, což je zárukou inspirativních setkání a nových kontaktů. Hotel vyniká i skvělou lokalitou – nachází se pouhých deset minut od bulváru Avenida Paulista. Jedno z hlavních finančních center města je brazilskou obdobou newyorské 5. Avenue či francouzského bulváru Champs-Élysées.

web_IMG_7537

Chystáte se do Brazílie na Valentýna? V Unique razí heslo: „Soulmates never die“, a proto pro vás a vaši drahou polovičku připravili „Dream red“ balíček, který zahrnuje romanticky vyzdobený pokoj, láhev šampaňského Veuve Clicquot, speciální menu a mnoho dalších překvapení. Konkurenci nemá například výhled z místního Skye Bar & Restaurant, díky němuž budete mít část města doslova jako na dlani. Více na: www.hotelunique.com.br/hotel-unique-sao-paulo-jardins-en.html

web_Skye at Dusk COVER

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.