Sociální sítě
Nahoru

Tři ošetření, která promění vaše vlasy

web_vlasy

Rituál Redken Chemistry: Byly vaše vlasy vystaveny chemickému narušení či mechanickému poškození a nyní volají o pomoc? Dopřejte jim luxusní hloubkovou péči, která doplňuje do vlasových vláken základní stavební kameny. Inovativní technologie umožňuje namíchat extra výživný koktejl přímo na míru vašim individuálním potřebám a dodat tak vlasům lesk, pružnost, pevnost a uhlazení. V kombinaci s antistresovou uvolňující masáží hlavy a šíje dochází mimo jiné k prokrvení vlasové pokožky, což přináší relaxaci a také celkové povzbuzení těla i mysli. Nevšední zážitek a maximálně profesionální hýčkání zaručeno!

Kde: Bomton Florentinum, kadeřnice Tereza Larišová, cena: 550 Kč, více na: www.bomton.cz

web_bomton 2

Ecoplex – profesionální vlasový systém: Milovníky šetrných a přírodních řešení určitě nadchne revoluční ekologický systém Ecoplex, který obnovuje vnitřní strukturu vlasu a zajišťuje jejich maximální sílu, pružnost a zdraví. Vlákno se vyplní zevnitř, zesílí, získá odolnost, barva dobře drží a je zářivá. Metoda pomáhá také se snadnější úpravou těžko zvladatelných vlasů a chrání je před mechanickým a tepelným poškozením. Ecoplex odpovídá moderním trendům ekologické kosmetiky – je šetrný a přírodní, neobsahuje parabeny a nedráždí vlasovou pokožku.

Kde: Royal Beauty & Spa, cena: 990 Kč, více na: www.ecoplex.cz

web_ECOPLEX SALON-HOME

Unikátní vyhlazující ošetření: Válčíte s neposednými vlasy, které nechtějí držet tvar? Vyzkoušejte bezpečné přírodní vyhlazení na bázi cukru z modrého agáve. Agáve díky molekulám cukru zachycuje molekuly vody, které jsou vázány do vlasové kutikuly pro dlouhotrvající hydrataci. Ošetření působí až 12 týdnů, kdy blahodárně působí na vlasy a vyhlazuje je. Krepacení je eliminováno až o 100 %, kudrnacení vlasů je sníženo až o 80 %.

Kde: Salon Michal Zapoměl, cena: 4750 Kč, více na: www.michalzapomel.cz

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.