Sociální sítě
Nahoru

Zlaté Globy pod taktovkou Tiffanyho

The-2017-Golden-Glob_4172s

Už 74. prestižní udílení filmových a televizních cen Zlatý glóbus doslova ovládl romantický muzikálový snímek La La Land. Ze svých sedmi nominací totiž proměnil všechny. Stal se nejen nejlepším filmem v kategorii komedie nebo muzikál, ale ocenění získali i herci v hlavních rolích Ryan Gosling a Emma Stoneová, jeho režisér i autor scénáře Damien Chazelle.

Winner-Emma-Stone-in_4168s

Nejen filmové hvězdy, ale i jejich šperky na červeném koberci zářily. Výherkyni Zlatého Globu Emmu Stone zdobil náhrdelník od Tiffany & Co. ze zlata, platiny a diamantů, diamantové náušnice a prsteny z kolekce Jazz™. Nebyla však jediná, která vsadila na lesk klenotů od Tiffanyho… honosné šperky zdobily také Reese Witherspoon, Siennu Miller, Natalii Portman, Gal Gadot či Naomie Harris.

a

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.