Sociální sítě
Nahoru

UMĚNÍ DÁVAT v podání LOUISe VUITTONa

NOTEBOOKS

Umění dávat je symbolem náklonnosti, sdílení a radosti. Již od svého založení vkládá značka Louis Vuitton do svých výrobků tradiční know-how o tom, co je krásné a příjemné, a jak úžasné je dávat dárky – a to i sám sobě. Nová kolekce Gifting nabízí zážitky, které jsou schopny vytvořit jen dobře vybrané a upřímně věnované dárky. V kolekci naleznete neodolatelné i vzácné předměty, žertovné i delikátní, které z každého dne udělají den nevšední.

PENCIL HOLDER AND PENCIL CASE

Kolekce Gifting představuje přibližně dvacet ‚maličkostí‘, ideálních dárků, jež  ztělesňují řemeslnou kvalitu dílen Louis Vuitton napříč produktovými kategoriemi. Vybírat tak můžete například z drobných dekoračních předmětů, jakými jsou například porcelánové odkládací misky vide-poches na malé předměty s ilustracemi různých dobových cestovatelských motivů či kapesní zrcátka s koženým obšitím. Skvělými dárky jsou pak různé kancelářské drobnosti – luxusní psací potřeby, stojánky na psací potřeby, klasické tužky, elegantní psací podložky, zdobené knižní záložky i kožené razítkovací podložky.

NOTEBOOKS AND PENCILS

Značka Louis Vuitton si ale také ráda hraje. Poděkovat za to můžeme prozíravosti a moudrosti Gastona Louise Vuittona, sečtělého vnuka a sběratele všeho možného, věčně zvídavého muže, který si sám vyráběl vlastní společenské hry a nechal v prvních buticích své rodinné značky vystavit i různé dřevěné hračky. Dokonalé zpracování, tak typické pro značku Louis Vuitton, se pak dokonale hodí k odlehčené atmosféře. Nechte se okouzlit krabičkami z plátna Monogram skrývajícími hrací kostky a balíčky karet s logem značky, koženými hracími žetony, jojy a dokonce i plyšovými medvídky umně sešitými metodou patchwork z kousků kůže. Nová kolekce Gifting bude v prodeji v síti značkových obchodů Louis Vuitton od ledna 2017 a její sortiment se bude postupně rozšiřovat o tematické předměty pojící se k historickým milníkům značky a různým svátkům.

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.