Sociální sítě
Nahoru

Od kaviáru k pokožce

Kaviár je lidstvu už po staletí známý jako nevyčerpatelný zdroj živin. Pro svou vzácnost a náročnost získávání je ale zároveň synonymem luxusu. V kosmetice proslul kaviár bez nadsázky coby elixír mládí, protože naprosto neuvěřitelně dovede regenerovat lidskou pleť. Před více než 25 lety se La Prairie ponořila do mořských hlubin, aby odtud přinesla vzácné kaviárové „perličky“ a beze zbytku využila jejich kouzelnou regenerační sílu. Výsledkem byla kolekce Skin Caviar – absolutní zázrak v péči o pleť a zároveň nepřekonatelná legenda ve světě krásy.

CAV_EIL1_A4Od kaviáru k vodě

Fenomenální kaviár, který je hlavním hrdinou ikonické kolekce La Prairie, se nyní opět představuje naprosto jedinečným způsobem. Poprvé v historii použili vědecké kapacity La Prairie destilaci párou, aby uchovaly cenné kaviárové složky v křišťálově čisté aktivní podobě. Klasické lotion obsahují vodu, ale v novém Skin Caviar Essence-in-Lotion hraje hlavní roli exkluzivní kaviárová „voda“ získaná parní destilací z kaviárových kuliček. Použitá technologie umožnila získat novou směs aktivních složek, než jak je známé z klasického extraktu. Místo běžné vody doplňuje kaviárová „voda“ drahocenný kaviárový extrakt a násobí tak jeho zpevňující a vypínací efekt. Skin Caviar Essence-in-Lotion je sofistikovaný přípravek zlepšující bezprostředně tón pleti, okamžitě hydratující a obnovující její pružnost. Speciální péče navíc obsahuje i Exkluzivní buněčný komplex, který patří k základním pilířům většiny La Prairie přípravků už po více než čtyři desetiletí. Díky němu získává pleť hydrataci, výživu a energii pro rychlou regeneraci a účinný boj proti vráskám. Skin Caviar Essence-in-Lotion je absolutním požitkem, který pokožku zjemňuje, zpevňuje a dodává jí hedvábný efekt.

Od kaviáru k novému rituálu krásy

Jemný, ale mimořádně účinný Skin Caviar Essence-in-Lotion je novou výzvou pro zachování si přirozené krásy. Byl vytvořen jako první krok péče o pleť před aplikací séra. Skin Caviar Essence-in-Lotion prolamuje hranici běžných toniků. S jeho pomocí je pokožka zpevněná a dokonale hydratovaná. Skin Caviar Essence-in-Lotion je revolučním krokem v rituálu péče o pleť. Jemný jako hedvábí a navíc obohacený o kaviárovou „vodu“ představuje Skin Caviar Essence-in-Lotion dosud chybějící krok v každodenní bezchybné péči o pokožku moderní ženy. Lehká textura spolu s vysoce účinnými ingrediencemi zajišťují pleti krásný a zdravý vzhled bez ohledu na ubíhající čas, vnější podmínky nebo aktuální změny ve zdravotním stavu.

Od kaviáru k nadčasové kráse

Ve Skin Caviar kolekci je každá formule jedinečná a dohromady tvoří naprosto unikátní rituál péče, který je klíčovým průvodcem po La Prairie cestě za nadčasovou krásou. Po letech výzkumů a testů nyní nabízí Skin Caviar kolekce svým klientům absolutně perfektní propojení nejnovějších vědeckých poznatků, švýcarské preciznosti a vzácných ingrediencí. Novým Skin Caviar Essence-in-Lotion doplňuje La Prairie svou ikonickou kolekci o lehkou a osvěžující infuzi, která splňuje závazek La Prairie neustále přinášet tu nejexkluzivnější a nejinovativnější péči o pleť na světě. Úsvit nového dne pro vaši pleť.

Použití:

– používejte ráno a večer po čištění a tonizaci a před aplikací séra

– naneste do dlaně několik kapek esence a aplikujte na obličej, případně na krk i dekolt

– jemně masírujte

– pokračujte obvyklou péčí o pleť z kolekce Skin Caviar

Cena: 5 990 Kč

Velikost: 150 ml

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.