Sociální sítě
Nahoru

Amouage: Smyslné vůně arabského světa

web_rose-374318_1920

Pro tvůrce luxusní značky Amouage je slovo „průměr“ zcela neznámým pojmem, svá parfumérská díla totiž komponují výhradně tak, aby byla naprosto nezaměnitelná. Pokud je součástí vaší DNA vášeň pro opulenci a exotiku, přijměte naše pozvání a následujte svůj nos do vonného hájemství arabského světa. Čeká tam na vás smyslné objetí růže, pižma, kadidla a oudu… Nejen tyto, ale i mnohé další ingredience rozehrávají svůj um pod taktovkou bezprecedentní kvality, za kterou jsou tvůrci jedinečných vonných kompozic ochotni zaplatit tu nejvyšší možnou cenu. Výsledkem maximálně poctivé hry jsou naprosté unikáty, které vás spolehlivě vyčlení z davu. Chcete-li po sobě zanechávat vonnou stopu, jež nemá v tuzemských končinách obdoby, s velkou pravděpodobností jste v Amouage našli lásku na celý život.

JUICE 013

Více na: www.amouage.com

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.