Sociální sítě
Nahoru

BALDININI – kolekce Jaro/Léto 2017

Kolekce italské obuvi a doplňků značky Baldinini podtrhne krásu jara a léta tohoto roku novou kolekcí, v níž hraje prim lesklá, metalická a matná kůže a pochopitelně výjimečný design. Rozkvetlá zahrada se zračí v patchworku květinových motivů s elegantním vrstvením kůže. Tropickou náladou zas oplývají vzory s vyzývavými barvami prohřátých dun pouště, slunce a moře. To vše je umocněno nevšedním tetováním. Obchod_Havířská_BaldininiNové dámské lodičky upoutají svůdnými jehlovými podpatky s kotníkovými tkaničkami a hravostí s jakou jsou navrženy různorodé podrážky. Výrazné jsou zejména ozdoby podpatků, které si jedinečným způsobem pohrávají s odrazy různobarevného světla v krystalech Swarovski. Upoutají rovněž nestárnoucí polobotky s novými vzory a díky nejrůznějším šňůrkám, zlatem a stříbrem protkaným látkám také dámské sandály. 750021 (2)-1Pánská kolekce SS 2017 se zrodila z oslavy řemeslné zručnosti a nezlomné touhy cestovat a obejvovat daleké země. Debut Baldinini s kolekcí 90. Pitti Immagine Uomo vyniká ručním šitím a téměř snovým spojením barev materiálů a nápadů. Nespornou hvězdou je bezesporu kůže v mnoha úpravách, někdy obohacená o šrámy a šňůrky spojená s kvalitní podrážkou kontrastním prošíváním. Svršek bot s kůží Safiano připomíná písečné duny a použité sofistikované geometrické tvary zas primitivní kresby dávných národů. V kolekci pro muže najdeme i sportovní boty s koženou intarzií a brilantními mini čepy. 798311Dalším výrazným prvkem pánské kolekce jsou barvy připomínající hvězdnou pouštní noc, z materiálů pak telecí kůže, syrový semiš a tkaniny obohacené o nátěr připomínající popraskaný povrch. Baldinini prodchl okouzlením, které prožívá cestovatel hledající nekonečná dobrodružství, celou kolekci. Dokazují to beze zbytku rovněž nové mokasíny (espadrilly), batohy a pánské doplňky z Pašmíny. 770601

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.