Sociální sítě
Nahoru

Champagne Deutz je partnerem nových cen klasické hudby Classic Prague Awards

Respektovaná francouzská značka vín Champagne Deutz se stala oficiálním šampaňským nových českých hudebních cen Classic Prague Awards. Ocenění se budou předávat v oblasti klasické hudby, a to premiérově už 21. ledna v Sále Martinů budovy HAMU na Malostranském náměstí v Praze. Etiquette_Artistique_Brut Classic HD„Chtěli jsme elegantní šampaňská vína Deutz v České republice propojit s vkusnou a nenahraditelnou klasickou hudbou. Když přišla nabídka ze strany pořadatelů nově vzniklých cen Classic Prague Awards, neváhali jsme. Jsem si jist, že stojíme u zrodu velké události v oblasti klasické hudby, “ vysvětluje Alexander Suja, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits, která je distributorem produktů Champagne Deutz pro Česko a Slovensko. Deutz - Olivier Martinot - 06Champagne Deutz je na dva budoucí ročníky oficiálním vínem Classic Prague Awards a partnerem soutěžní kategorie Soudobá kompozice. Na slavnostním udílení cen 21. ledna nebude chybět ani Carl Cercellier, Export Manager Champagne Deutz. „Ze spolupráce s Classic Prague Awards máme nesmírnou radost. Těší mě, že bude mít naše šampaňské v České republice spojitost právě s elitní scénou klasické hudby,“ míní Cercellier. ThomasRaffoux016_7342První ročník bude ve znamení udělování cen ve třech nominačních kategoriích a to Talent roku, Celoživotní přínos a Propagace české hudby za rok 2016. Všech deset kategorií, tedy jak nominační, tak i soutěžní kategorie, se budou prvně udělovat až za rok 2017. Tam bude zástupce značky Champagne Deutz předávat nejen křišťálovou sošku, ale i finanční odměnu ve výši 100 000 Kč. Další ceny se budou udílet autorům nejlepšího Sólistického výkonu, Vokálního výkonu, Orchestrálního výkonu, Komorního výkonu, Crossover projektu a Nahrávky roku. Vítěze všech kategorií vyberou odborné poroty, kde jsou hlavními sudími Gabriela Beňačková, Václav Hudeček, Ivan Klánský, Ondřej Soukup a Jiří Hlaváč. Classic Prague Awards, cenaZa vnikem cen stojí bývalý ministr kultury Jiří Besser a společnost Voice of Prague. Classic Prague Awards jsou prvním hudebním oceněním orientovaným výhradně na klasickou hudbu. Udělovat se budou každoročně, mezi partnery prvních dvou ročníků patří víno Champagne Deutz, které u nás distribuují Premier Wines & Spirits. BRUT CLASSIC BTE

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.