Sociální sítě
Nahoru

Vůně pro moderní princezny

modernPrincess-splash

Zapomeňte na pohádky o spanilých princeznách, které sní na lůžku o krásných princích, jež je přijdou vysvobodit. Moderní princezna od Lanvin sice stále nepostrádá romantické srdce, ale nemyslete si, že bude celou noc jen tak čekat, až její princ k ránu dorazí.

LAN_MP_30_60_90ml

Svoboda, dobrodružství, vášeň, akrobacie… Do svého moderního zámku se tato žena – možná tajná agentka – vrací za úsvitu v poměrně akčním stylu – nechybí skoky ve výškách, slaňování a kdo by se unavoval chůzí po schodech, když přece zábradlí přímo vyzývá k rychlejšímu přesunu dolů. A když už dojde na polibek – je to ona, kdo převezme iniciativu… S novou dámskou vůní Modern Princess představuje Lanvin i novou vizi ženy, která sice nepostrádá atributy, jako jsou elegance, svůdnost a krása, ale zároveň jí nechybí svobodomyslnost a touha řídit svůj život jen podle sebe.

LANVIN_MP_MG_1248_CMYK

Sexy květinovému buketu dominuje jasmín a jablko Pink Lady symbolizující nové pokušení. Hlavu vůně otevírá mladistvě svěží kombinace jablka a červeného rybízu. Po něm se ke slovu dostává žensky svůdné srdce kombinující smyslný a přitom neuvěřitelně něžný jasmín flirtující s nadčasovou elegancí frézie. Křehce romantické tóny podporuje závěr složený z ryzí nóty bílého pižma dodávajícího celé kompozici na sametově svůdném podkresu potvrzeném ušlechtilým dřevem a vanilkovou orchidejí. Výsledkem je smyslně vášnivá a zároveň cudně přitažlivá vůně, jakou ocení každá moderní femme fatale. Za 90 ml Nat. Spraye zaplatíte 2299 Kč a to od února – ve vybrané síti parfumerií.

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.