Sociální sítě
Nahoru

Angelina Jolie září pro Gurlain

Parfumérský dům Maison Guerlain založený roku 1828 oznámil světu spolupráci s překrásnou hollywoodskou star, režisérkou a zvláštní vyslankyní Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky Angelinou Jolie, která se stala múzou nového dámského parfému od Guerlain. “Vždy tvoříme pro ženu, kterou obdivujeme”, říkával Jacques Guerlain, jemuž vděčíme za tak ikonické vůně, jakými jsou l’Heure Bleue, Shalimar či Mitsouko.

Muse_Communiqué presse G17 210x297_RVB_HD

Thierry Wasser, Mistr Parfumér, který tvoří vůně pro Guerlain, našel svou inspiraci v osobnosti Angeliny Jolie, jež je pro něj ztělesněním různých dimenzí ženskosti – moderní ženskosti tvořené emocemi a sny. Pouto mezi Angelinou Jolie a značkou Guerlain sahá až do jejího dětství, připomíná jí maminku, která vždy milovala pudry od Guerlain. Toto neviditelné spojení bylo znovu obnoveno v prosinci 2015 v Kambodži, kde Angelina Jolie natáčela svůj nový film First They Killed My Father. Právě tam Angelina přijala nabídku, stát se novou múzou Maison Guerlain. Celý honorář za reklamní kampaň Guerlain věnuje Angelina Jolie na charitativní účely.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.