Sociální sítě
Nahoru

Svět krásy podle Annemarie Lindner

web_anne cover

Za studena lisované rostlinné oleje, bylinné extrakty, aktivní ingredience z moře a prvotřídní vitaminy. Přesně takové lahůdky najdete v produktech značky Annemarie Börlind, které jsou navíc obohaceny o vodu z léčivého pramene „Walter – Lindner – Spring“. Není proto žádným divem, že značka nestaví svůj úspěch pouze na dekorativní kosmetice, ale také na schopnosti léčit problematickou pleť.

web_annemarie_NATUROYALE_BIOLIFTING_Print Format_1285

Ostatně i sama zakladatelka firmy Annemarie Lindner do kosmetického průmyslu pronikla právě na základě svých vleklých obtíží s pokožkou. Krátce po druhé světové válce se rozhodla, že pokud si nepomůže sama, s velkou pravděpodobností jí nepomůže ani nikdo jiný. I z toho důvodu nastavila značce ty nejvyšší standardy. Přísných postupů výroby se brand poctivě drží až do dnešních časů a zjevně se mu to vyplácí – svědomitý přístup dokládá nejen dlouhý seznam ocenění, které značka získala, ale také neustále rostoucí počet nadšenců ve více než 30 zemích světa.

web_Anne

Více na: www.annemarieborlind.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.