Sociální sítě
Nahoru

Na vlně mexického temperamentu

 

web_Manzanilla Beach COVER

Zima je dlouhá a vám se již neúnosně stýská po sluncem zalitých plážích a možnosti sladkého „dolce far niente“? Vezměte svou drahou polovičku do životem a vůněmi pulzujícího Mexika. Jednou z vašich zastávek může být Punta Mita – oáza plná bílých pláží a tyrkysově zbarvených vod, kde si můžete dosytosti užít toho nejlepšího potápění, rybaření, surfování i golfu.

web_PUN_683_screen-hi-res

A když Punta Mita, tak jednoznačně Four Seasons. Místní suites jsou pověstné svými fascinujícími výhledy do okolí a štědrou záplavou slunečních paprsků, které si můžete plně vychutnávat na soukromých terasách. Ty vás mimo jiné oblaží i možností ponořit se do privátních ochlazovacích bazénů či se zcela svobodně rozvalit v jedné z houpacích sítí a rychle propadnout blahodárným účinkům jižními národy tolik opěvované siesty. Více na: www.fourseasons.com/puntamita

web_cover

 

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.