Sociální sítě
Nahoru

Restaurace, která stojí za to…

Five Fields

LONDÝN, VELKÁ BRITÁNIE

Kontakt: fivefieldsrestaurant.com

Five Fields Food 17.11.16 012

Elegantní a hravou moderní britskou kuchyni prezentuje společně se svým šéfkuchařským patronem Taylorem Bonnymanem v útulné michelinské restauraci v Chelsea šéfkuchařka Marguerite Keogh.

WB150613FiveFieldsIMG_4562press

PROČ PRÁVĚ SEM…

* Five Fields se honosí vlastní soukromou bylinkovou a zeleninovou zahradou, kterou naleznete ve východním Sussexu. Šékuchařka tak může pracovat s více než stovkou druhů bylin, z nichž mnohé jsou velmi vzácné nebo téměř zapomenuté, stejně jako s nejčerstvějšími sezonními produkty.

* Dopřejte si degustační menu s vinným párováním za 4370 Kč a ochutnejte tak to nejlepší, co londýnský michelinský poklad nabízí. V nabídce naleznete například do zlatova pečenou koroptev na celeru s périgord truffle, langustýnu se zelím a parmezánem či cheesecake z černého rybízu s křupinkami feuilletine z karamelizovaných pralinek.

The Five Fields 05.16 025

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.