Sociální sítě
Nahoru

RŮŽOVÉ ŠAMPAŇSKÉ PRO KAŽDODENNÍ OSLAVU LÁSKY

I přesto, že se svátek sv. Valentýna již natrvalo usídlil v našich diářích mezi nejdůležitějšími událostmi roku, příležitost oslavit lásku a náklonnost ke svému partnerovi nabízí každá společně strávená chvilka. Povznést ji do slavnostní nálady pomůže některé z francouzských růžových šampaňských z portfolia společnosti Jan Becher – Pernod Ricard. Prvním z nich je delikátní šampaňské Blason Rosé slavné značky Perrier-Jouët se svojí lososově růžovou barvou. Voní po granátovém jablku, červených bobulích a pomeranči. Aroma doplňují jemné květinové tóny a vůně máslové briošky. V ústech zanechává plnou a bohatou chuť, která je zároveň velmi lehká. Blason Rosé chutná po červeném ovoci a jahodách, dodávající šampaňskému příjemnou sladkost. Tradiční styl francouzských champagne domů dodržuje také Le Rosé neméně známé značky G.H.MUMM. Elegantní šampaňské zaplaví skleničky jasně růžovou barvou se žluto-oranžovými odlesky. Vůni lesních plodů doplňují příjemné tóny červeného grapefruitu, jahod, třešní a červeného rybízu s lehkým aroma karamelu a vanilky. V ústech zanechává svěží ovocnou chuť.

G H MUMM Le Rose_visual (2)

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.