Sociální sítě
Nahoru

Vůně jako poselství lásky

web_MFK - Mood Visual - A la rose - @N

Vonný mág, geniální „nos“ a především milovník nových vizí, který je za všech okolností ochotný riskovat. I tak by se dal popsat jeden z nejvyhledávanějších a nejoceňovanějších parfumérů na světě – Francis Kurkdjian. V jeho jedinečných vonných kompozicích objevíte sofistikovanost kombinovanou s nadčasovou elegancí a okořeněnou nepopsatelným dotekem mystiky.

web_MFK-portrait FK@N

Kurkdjian je výjimečný především svou schopností stanovit si zcela jasný cíl – o tom, že se stane parfumérem, se rozhodl již během dospívání a od té chvíle ze své vize neustoupil ani o píď. Přesně před 16 lety otevřel vlastní ateliér a začal tvořit vůně na zakázku. Z tohoto bodu pak vedla přímá linka k vlastní značce, která je od svého založení v roce 2009 skutečným pojmem.

web_MFK-MoodGrandSoirFlacon-LDPRINT

Čím se Francis během své tvorby řídí? Především vášní! Cítíte ji doslova v každé vonné molekule, provází vás kamkoli se hnete a nezaměnitelně se zapisuje i do povědomí všech, jež s vámi přijdou do styku. Více na: www.franciskurkdjian.com

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.