Sociální sítě
Nahoru

Toshiba zpátky na vrcholu nabídky notebooků

Pokud potřebujete skutečně reprezentativní notebook, který nebude mít problém se současným spuštěním mnoha aplikací a zároveň poskytuje nejvyšší úroveň zabezpečení dat, měli byste si počkat pár týdnů. Toshiba totiž představila notebook typu 2v1, který láme rekordy – jmenuje se Portégé X20W-D.

Portege_X20W-D_convertible_function_beauty_win10Za prvé, jedná se o otočný přístroj s 12“ displejem, takže ho lze v okamžiku přeměnit z notebooku na tablet. Obsahuje nejnovější procesory nejvyšší řady Intel Core, což mu propůjčuje dostatek výkonu pro všechno, co budete k profesionální práci potřebovat, snad jen s výjimkou 3D modelování a hraní graficky náročných her.

Nejtenčí a nejlehčí na světě

Tenhle pracovní nástroj je skutečně ve výše popsané kategorii aktuálně nejtenčím a nejlehčím notebookem – tenký je pouhých 15,4 mm a váží 1,1 kg. Elegantní přístroj, který poslouží jako notebook, tablet a poznámkový blok v jednom, je vyveden v barvě Onyx Blue s panty Light Gold. Aby procesor fungoval za všech okolností naplno, vyvinula Toshiba svůj vlastní systém chlazení Hybrid Air Cooling Systém.

Portege_X20W-D_tablet_mode_002_logo_with_pen2Portégé X20W-D nabízí zabezpečení odpovídající profesionálním standardům. SecurePad s čtečkou otisků prstů a IR-kamera pro autentizaci obličeje s podporou Windows Hello a Intel Authenticate chrání důležitá data před zneužitím. Tyto funkce podporuje i vlastní integrovaný BIOS Toshiba, který přidává další vrstvu zabezpečení. K tomu přidejte snadnou možnost vzdálené správy a vyjde vám ideální notebook pro profesionály, který zaujme na první pohled a naplní potřeby i velkých korporací.

Podle posledních informací by se první konfigurace měly na našem trhu objevit už v průběhu února a jejich ceny budou od 43 580 do 56 390 Kč.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.