Sociální sítě
Nahoru

Bezdrátový společník na cesty

Bezdrátový headset Sennheiser HD 4.50 BTNC využívá Bluetooth 4.0 přenos s využitím amerického kodeku aptX. Jde o model s rozměrnými uzavřenými sluchátkovými mušlemi a aktivním systémem potlačení vnímání okolního hluku. Díky měkkému circum-aurálnímu polstrování potaženého speciálně upravenou pravou přírodní kůží je poslech příjemný i při dlouhém užívání či na déle trvajících cestách. Tento model je vytvořen jako dokonalá součást špičkového bezdrátového poslechu kvalitně nahrané hudby kdekoli a zejména v hlučném prostředí. Je však určen především pro mobilní přístroje vyšší třídy a umožňuje nerušeně poslouchat hudbu díky aktivnímu potlačení vnímání okolního hluku – Sennheiser NoiseGard Active Noise Cancellation.

SENN_HD4.5_Mood_02Toto inteligentní eliminování okolního hluku umožňuje vychutnat nádhernou zvukovou kvalitu a detailní, precizně vykreslený akustický rozsah speciálních reproduktorů Sennheiser. Přirozený poslechový vjem a realistické a přirozené zvukové pole kvalitních nahrávek. Až 19 hodin provozu s Active Noise Cancellation a až 25 hodin bez ANC, plné dobití během 1,5 hodiny. Možnost volby klasického kabelového poslechu. Telefonické rozhovory lze přijímat bezdrátově bez nutnosti hledat mobil a bez snímání sluchátek. Ovládací prvky jsou snadno dostupné na sluchátkové mušli a rozeznatelné hmatem.

Perfektní zvuk a příjemné ticho na poslech i odpočinek jsou tak dostupné kdekoli. Luxusní materiály a nadčasový vzhled jsou samozřejmostí a navíc s příjemnou cenovkou pod 6 000 Kč.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.