Sociální sítě
Nahoru

Ovládněte svůj sportovní vůz na maximum!

IMG_0040.PNG

Společnost Scuderia Praha, výhradní dovozce značek Maserati a Ferrari pro Česko, připravila pro své zákazníky seriál řidičských tréninků, při nichž se majitelé obou značek mohou zdokonalovat v ovládání sportovních vozů. Nový vzdělávací a zároveň zážitkový program nese název Scuderia Driving Experience 2017 a je určený všem současným majitelům obou sportovních značek. Scuderia Praha ale chce jeho prostřednictvím oslovovat i potenciální zákazníky. To vše zcela zdarma.

web_Scuderia_Winter_Drive_002

„Prodáváme jedna z nejrychlejších aut na světě, jejichž sportovní potenciál je daleko za hranicí běžného smrtelníka. Jen v loňském roce u nás přibylo do rodiny Ferrari 49 majitelů, u Maserati dokonce 104. Myslíme si, že právě možnost naučit se pod taktovkou profesionálů výkonné modely bezpečně ovládat, ale i naplno využívat jejich možnosti je to, co naši zákazníci v rámci rozšiřování služeb uvítají,“ vysvětluje výkonný ředitel Scuderia Praha Petr Kudláček.

web_Scuderia_Winter_Drive_001

Seriál řidičských tréninků bude probíhat pravidelně. Každý měsíc budou připraveni předávat své zkušenosti zájemcům na uzavřených polygonech čeští profesionální jezdci, tovární italští instruktoři i závodníci zvučných jmen. Účast přislíbil například Josef Král, jeden z nejúspěšnějších současných jezdců, který jako první Čech vyhrál závod formule GP2.

 

 

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.